Chery twijfelt over QPR-toekomst: "Doel is Premier League"

22 december 2016, 15:48

Tjaronn Chery kan zijn contract bij Queens Park Rangers verlengen, maar twijfelt nog of hij dat ook gaat doen. De aanvallende middenvelder, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Londen, droomt namelijk hardop van een avontuur in de Premier League.

"We zijn nog aan het praten, maar mijn einddoel is de Premier League. Als dat met QPR kan, zou het supermooi zijn. Als dat niet kan, moeten we toch voor het hoogste gaan", zegt hij tegen Omroep West. De spelmaker heeft nog een contract tot 2018. "Het bevalt mij hier prima, ook al staan wij niet zo heel hoog in de competitie. Persoonlijk heb ik het prima naar mijn zin hier, want ik heb wel een aantal doelpunten gemaakt en assists gegeven."

Chery wil snel weer in beeld komen bij Oranje, waarvoor hij onder Guus Hiddink eenmaal werd opgeroepen. "Het is makkelijker om daarbij te komen als je in de Premier League speelt. Het is ook niet gemakkelijk om het Championship in Nederland te volgen, omdat het niet vaak op televisie komt. De beste spelers moeten in het Nederlands elftal en die spelen meestal in de Premier League. Ik ben hard op weg om daarheen te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen