Olde Riekerink denkt aan rol als voorstopper voor De Jong

23 december 2016, 13:26

Men moet er niet raar van opkijken als Nigel de Jong binnenkort in het centrum van de verdediging geposteerd wordt bij Galatasaray. Omdat de spoeling in de achterhoede dun is, denkt Jan Olde Riekerink erover na om zijn landgenoot als verdediger op te stellen. Dat heeft de trainer aangegeven op een persconferentie.

Olde Riekerink kampt bij Galatasaray met personele problemen in de defensie. "We begonnen het seizoen met zes verdedigers, maar door de komende Afrika Cup en blessures zijn er nog maar twee verdedigers over. Het is lastig om transfers te realiseren, omdat er te maken hebben met financiële beperkingen vanuit de UEFA. Maar we kunnen het ook binnen het team oplossen. Nigel de Jong speelde bij Ajax bijvoorbeeld ook op deze positie."

Nog één wedstrijd (Alanyaspor-thuis, komende zondag), dan zit de eerste seizoenshelft erop voor Galatasaray. "We staan derde voor de laatste wedstrijd van de eerste helft van de jaargang. Ons doel was om eerste te zijn. Het is niet slecht, maar het had zeker beter gekund. We streven naar perfectie en ontwikkelen ons de afgelopen tijd wel aardig. We hopen dichter naar de eerste plaats te kruipen", besluit Olde Riekerink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen