Vermeer: "Mijn geduld is behoorlijk op de proef gesteld"

23 december 2016, 14:33

Het jaar 2016 is bijna achter de rug en dus is het de hoogste tijd om terug te blikken op het afgelopen kalenderjaar. Dat doet Feyenoord ook, door middel van een interview met de keepers. Kenneth Vermeer laat weten dat 2016 hem zowel mooie als slechte dingen heeft opgeleverd. 

Dat stelt de sluitpost, die al lange tijd met een achillespeesblessure kampt. "Als ik tijdens de winterstop terugdenk aan het afgelopen jaar, zal dat met gemengde gevoelens zijn. Aan de ene kant was er de enorme blijdschap na het winnen van de KNVB Beker, aan de andere kant de teleurstelling nadat ik vroeg in het seizoen geblesseerd raakte."

De blessure is zeer vervelend, vindt Vermeer. "Waarschijnlijk zal die blessure toch overheersen, want daar ben ik het afgelopen half jaar druk mee geweest. De eerste weken na mijn operatie kon ik niet eens normaal lopen, terwijl ik daarna alleen maar in de gym kon trainen. Ik ben iemand die redelijk wat geduld heeft, maar dat is de afgelopen periode wel flink op de proef gesteld.'

Door de kwetsuur van Vermeer is Brad Jones nu de eerste sluitpost van Feyenoord en hij kijkt wel met een goed gevoel terug op 2016. "Toen ik in de zomer bij Feyenoord tekende, voelde dat als de beste stap die ik kon zetten en nu, een half jaar later, voelt dat nog steeds zo. We staan bovenaan in de Eredivisie en ik heb bijna alles gespeeld. Ook het leven hier bevalt me, dus alles had nauwelijks beter kunnen uitpakken voor mij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen