Büttner mogelijk naar Vitesse: "Positief gesprek gehad"

23 december 2016, 15:20

Omdat het contract van Alexander Büttner bij Dinamo Moskou in de winterstop ontbonden wordt, ligt de weg naar een nieuwe club open voor de linksachter. Het is niet uitgesloten dat de oud-speler van Manchester United weer aan de slag gaat bij Vitesse, zo geeft zijn zaakwaarnemer aan.

De vleugelverdediger speelde tussen 2007 en 2012 ook al in het eerste van Vitesse en voelt het geel-zwarte shirt binnenkort mogelijk weer om zijn schouders. "We hebben een positief gesprek gehad. Niet concreet nog, maar ik denk dat Vitesse er alles aan zal doen om Alex binnen te krijgen. Ik verwacht dat we volgende week meer concrete gesprekken zullen voeren", stelt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac tegen Omroep Gelderland.

Als een transfer doorgaat, moet Büttner financieel mogelijk wel wat water bij de wijn doen. De afgelopen jaren waren met contracten bij Manchester United en Dinamo Moskou namelijk tropenjaren voor hem. "Geld is niet de drijfveer", counter Bursac. "Hij is een Vitessenaar, is zich bewust van de situatie bij die club en wil weer voetballen. Op dit moment is Alex in de kracht van zijn leven. Uiteindelijk beslist hij helemaal zelf. De club zal hem het gevoel moeten geven dat ze heel graag willen. Maar nogmaals, ik heb het idee dat Vitesse er alles aan doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen