Oud-trainer NAC stelt dat ontslag Dijkhuizen niks oplost

23 december 2016, 22:28

John Karelse, voormalig trainer van NAC Breda, denkt dat de problemen bij de club verder gaan dan Marinus Dijkhuizen. Hij verwacht dan ook niet dat het ontslag van de trainer iets op gaat lossen. "Er zijn allerlei stromingen die iets te vertellen willen hebben."

De opvolger van Dijkhuizen gaat het dan ook moeilijk krijgen in Breda, zo denkt Karelse. "Je bent als trainer zo goed als je materiaal. Je kunt van een BMW nog wel een keer een Ferrari maken, maar van een Trabant naar een Ferrari lukt gewoon niet. De enige oplossing is dat Manchester City of investeerders geld in de club stoppen om de selectie te verbeteren, zodat je mee gaat doen om het kampioenschap en eventueel kan promoveren", aldus Karelse tegenover Omroep Brabant.

Volgens Karelse moet de club eerst enkele andere problemen binnen de club oplossen. Hij mist vooral eenheid bij de huidige nummer acht van de Jupiler League. "Er zijn allerlei stromingen die iets te vertellen willen hebben. Die elkaar ook tegenwerken. Als dat niet goed op orde komt, zal het nooit constant succesvol worden. Iedereen wil macht. Dat werkt niet. Alle neuzen moeten dezelfde kant op komen te staan", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen