Enrique kijkt uit naar uitdaging en is vaag over toekomst

25 december 2016, 12:07

FC Barcelona moet na de jaarwisseling in de achtervolging in de Spaanse competitie. De titelverdediger heeft een achterstand van drie punten op koploper Real Madrid, dat ook nog eens een wedstrijd tegoed heeft. Luis Enrique, de trainer van de Catalaanse club, kijkt uit naar deze uitdaging.

"Men moet weten dat het niet gemakkelijk is, maar ons wacht een mooie uitdaging in de competitie. In verliespunten staan we zes punten achter op Real Madrid. We moeten zien hoe we dat gaan oplossen en omdraaien. Dat is een attractieve opdracht, want dit is een speciale ploeg, één die is gemaakt voor uitdagingen. Ook al hebben we het in het verleden al gedaan, prijzen pakken is altijd moeilijk", zegt Luis Enrique voor de camera van FC Barcelona TV.

Als hem naar de toekomst gevraagd wordt, reageert Luis Enrique: "Ik twijfel er niet aan dat ik bij de beste club ter wereld werk. Hier is mijn thuis en ik wil winnen en prijzen pakken, maar er zit ook een moeilijke kant aan dit beroep. Dus ik moet zien wat ik ga doen in de komende jaren, maar ik heb de tijd en de club steunt me. Ik richt me dus op het heden en als mijn toekomst niet hier ligt, dan ligt deze ook niet elders. Dus we zullen wel zien wat er gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen