Guardiola stellig: "Komst Van Dijk in januari onmogelijk"

26 december 2016, 10:36

Hij poseerde afgelopen weekend voor de lol al even in een shirt van Manchester City, dat 'Secret Santa' voor hem had neergelegd in de kleedkamer van Southampton, maar Virgil van Dijk lijkt voorlopig niet te hoeven rekenen op een transfer naar de Engelse topclub. Pep Guardiola, de manager van Manchester City, stelt dat zijn club geen interesse heeft in de Nederlandse verdediger.

Op het gerucht dat Guardiola Van Dijk volgende maand voor een kleine 60 miljoen euro naar het Etihad Stadium wil halen, reageert de Spaanse tacticus bij Sky Sports: "Volgende maand Van Dijk hier? In april gaan we naar Southampton om tegen hen te spelen. Hij komt volgende maand niet hierheen, dat is onmogelijk. Waarom? Hij is nu speler van Southampton en wij hebben nu geen interesse in hem."

Guardiola is niet van plan in januari de transfermarkt op te gaan, al houdt hij een slag om de arm. "Als je het me nu vraagt, dan antwoord ik 'nee'. Maar misschien veranderen we volgende week wel van gedachten. Wellicht hebben we een extra speler nodig voor een positie waarvoor we niet heel veel opties hebben, met name de backposities. Maar wat betreft de andere posities zijn we best tevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen