PL: vier Nederlanders aan aftrap, Rooney geblesseerd

26 december 2016, 15:21

Vier Nederlanders hebben een basisplaats in de Premier League-wedstrijden die om 16.00 uur beginnen op Boxing Day. Daley Blind start bij Manchester United in het thuisduel met Sunderland, waar Patrick van Aanholt aan de aftrap verschijnt. Memphis Depay en Timothy Fosu-Mensah zitten niet bij de selectie van de thuisclub, waar Wayne Rooney is afgehaakt met een blessure.

Swansea City begint de thuiswedstrijd tegen West Ham United met Mike van der Hoorn in de basis, Leroy Fer is reserve bij de equipe uit Wales. Middlesbrough treedt op bezoek bij Burnley FC aan met Marten de Roon bij de eerste elf. Nathan Aké, die in de laatste vijf weken drie keer scoorde, mag met AFC Bournemouth niet meedoen in het uitduel met Chelsea omdat hij nog onder contract staat bij de Londense club.

Vanwege een blessure ontbreekt Maarten Stekelenburg bij Everton, dat op visite gaat bij Leicester City. Bij de kampioen zit Jamie Vardy op het strafbankje, daarom bestaat de voorhoede deze keer uit Islam Slimani en Shinji Okazaki. Om 16.00 uur begint ook Arsenal - West Bromwich Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen