Wenger: "Konden geen verdedigende fout permitteren"

26 december 2016, 18:33

Het kostte Arsenal maandag veel kracht en moeite om een overwinning op West Bromwich Albion te bewerkstelligen. Vier minuten voor tijd kopte Olivier Giroud het enige doelpunt van de wedstrijd tegen de touwen.

Hoofdtrainer Arsene Wenger was na afloop opgelucht. "We moesten geduld opbrengen. West Brom was zeer goed georganiseerd en loerde op de counter, dus we konden ons geen verdedigende fout permitteren. We hadden veel balbezit en schoten vaak op doel, maar hadden uiteindelijk iets speciaals nodig. Het was een speciale voorzet en een speciale kopbal. We moesten winnen na twee nederlagen op rij", vertelde Wenger na afloop aan de Engelse media.

Giroud toonde zich tevreden met zijn rol als matchwinner voor Arsenal. "Het was een fantastische voorzet van Mesut Özil en ik probeerde het gewoon af te maken. We waren vandaag (maandag, red.) een echt team. Thuis moet je altijd winnen en na twee teleurstellende resultaten was dit een heel belangrijke wedstrijd. Dit is een enorme opluchting." Arsenal staat ondanks de overwinning nog altijd negen punten achter op koploper Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen