Koploper Club Brugge knokt zich terug van achterstand

26 december 2016, 22:23

Club Brugge staat ook na kerst bovenaan in de Belgische competitie. De ploeg won voor eigen publiek met 2-1 van Moeskroen-Péruwelz. Daarvoor moest het wel een achterstand ongedaan maken. Concurrent RSC Anderlecht won van Sporting Charleroi.

Club Brugge – Moeskroen-Péruwelz

Aristote Nkaka had slechts acht minuten nodig om de bezoekers op voorsprong te zetten in Brugge. Het lukte Club Brugge in de tweede helft om de schade te herstellen. Ricardo van Rhijn gaf het startschot voor de uiteindelijke overwinning met de gelijkmaker. Jelle Vossen was de matchwinner met het winnende doelpunt namens de thuisploeg: 2-1. Van Rhijn, Stefano Denswil en Ruud Vormer stonden de gehele wedstrijd op het veld.

Sporting Charleroi – RSC Anderlecht

Het kostte Anderlecht maandag enige moeite om met Charleroi af te rekenen. In de slotfase trokken de gasten de wedstrijd naar zich toe. Clubtopscorer Lukasz Teodorczyk opende de score op aangeven van Sofiane Hanni. Het slotakkoord was vijf minuten voor tijd voor Frank Acheampong. Dankzij de 2-0 zege staat Anderlecht tweede met twee punten achterstand op Club Brugge. Moeskroen staat onderaan in België en Charleroi prijkt op de zesde stek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen