Ranieri ziet groot contrast in jaar tijd: "Nu lukt niets"

27 december 2016, 11:09

Het is voor Claudio Ranieri en Leicester City een jaar van uitersten. In de zomer kroonde het zich nog tot kampioen van de Premier League. Inmiddels staat het in de competitie net boven de degradatiezone met een zestiende notering.

Op maandag ging Leicester City voor eigen publiek met 0-2 onderuit tegen het Everton van Ronald Koeman. "Wat een jaar. Alles klopte in de eerste zes maanden en nu lukt niets. We moeten vechten. Het was een moeilijke wedstrijd, dat wisten we, maar we hadden het onder controle, het ging gelijk op. Opeens was daar een verre uittrap van de keeper, waarna wij iets te laat reageerden en zij konden scoren", aldus Ranieri in de Engelse media.

"Daarna werden wij nerveus en controleerden zij de wedstrijd. Niets klopt, niets is eenvoudig, maar we moeten hard blijven werken en op elk klein detail blijven letten. We moeten zo snel mogelijk reageren. We moeten werken en reageren, dat wordt ons medicijn. We zullen proberen om weer ons beste spel te laten zien. We moeten samen blijven werken. We wilden de fans een mooi cadeau geven, maar dat lukte niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen