Kritiek op Mignolet laait op: "Liverpool moet Hart halen"

27 december 2016, 23:52

Liverpool presteert dit seizoen prima, kort voor de jaarwisseling bezet de ploeg de tweede plaats in de Premier League. Toch loopt niet alles op rolletjes op Anfield, aangezien er al het hele jaar keepersproblemen zijn. Clubicoon Jamie Carragher vindt dat de club een poging moet doen om Joe Hart aan te trekken.

Tegen Stoke City (4-1) kreeg Simon Mignolet de voorkeur boven Loris Karius, maar de Belg ging in de fout bij de tegengoal. "Liverpool heeft echt een keepersprobleem", zegt Carragher tegen Sky Sports. "Mignolet zat lange tijd op de bank omdat hij niet goed genoeg was volgens Jürgen Klopp, maar mag nu ineens weer spelen. Als keeper van een topclub moet je er een paar keer per duel staan. Dat is waar het dan om gaat. De doelman is er om in te grijpen als een verdediger een fout maakt."

De oud-verdediger vindt dat Liverpool een lijntje moet uitgooien naar Joe Hart, die momenteel bij Torino keept. "Als ik bij Liverpool zou werken en iemand zegt 'je kunt Hart halen', dan zou ik dat direct doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen