Stam verrast door geruchten: "Gaan het erover hebben"

28 december 2016, 07:54

Jaap Stam gaat op eigen verzoek binnenkort om de tafel met Sumrith Thanakarnjanasuth, de Thaise eigenaar van Reading FC. De trainer hoort steeds meer geruchten over een mogelijke Chinese overname en wil duidelijkheid scheppen. 

Volgens Stam is het sowieso nuttig om het seizoen tot nu toe te bespreken. "We gaan het hebben over het team en de club. Wat we nu hebben gedaan en wat we de rest van het seizoen nog kunnen gaan doen", vertelt hij in gesprek met The Sun. Van een mogelijke Chinese overname wist Stam nog vrij weinig. "Ik ga hem vragen wat er aan de hand is, want ik lees ook de berichten in de media."

De Nederlandse trainer presteert tot nu toe uitstekend met Reading, dat derde staat in het Championship. Wel geeft hij aan dat de verwachtingen niet te hoog moeten zijn. "Als je het goed doet zijn de verwachtingen altijd hoog, maar er is een groot verschil als je ons budget vergelijkt met dat van andere clubs. Ik snap dat er wordt verwacht dat we meedoen om de eerste zes plaatsen, maar het seizoen is nog lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen