Afwezigheid Wang kan goed uitpakken voor ADO

28 december 2016, 12:52

Het feit dat er niemand van United Vansen aanwezig was bij de rechtszaak tussen ADO Den Haag en eigenaar Wang Hui kan wel eens positief uitpakken voor de club. Dat stelt Paul Olden, advocaat van de club. Hij denkt dat het onmogelijk is dat het Chinese bedrijf niet op de hoogte was van de zaak.

In gesprek met Omroep West vertelt Olden dat het ongebruikelijk is bij een kort geding als één van de partijen niet komt opdagen. "De rechter gaat nu kijken of United Vansen goed is opgeroepen en als dat blijkt, dan zal hij ons verstek verlenen. Dat betekent eigenlijk dat ADO gelijk gaat krijgen", legt de advocaat uit.

ADO spande het kort geding aan om zo de beloofde 2,3 miljoen euro af te dwingen. Volgens Olden kan het niet zijn dat het kamp-Wang niets van de rechtszaak afwist. "Dat is erg moeilijk, ADO heeft er alles aan gedaan om UVS op de hoogte te stellen", aldus Olden, die laat weten dat wanneer ADO gelijk krijgt de club eerst zal moeten proberen Wang vrijwillig het geld te laten overmaken. "Als dat niet gebeurt, dan kan ADO verhaal nemen op de aandelen van UVS. Garanties heb je nooit, maar met een vonnis sta je wel sterker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen