Wijnaldum klaar voor clash: "Daar zijn teams bang voor"

29 december 2016, 09:35

Op oudejaarsavond staat er in Engeland nog een geweldige wedstrijd op het programma. Op Anfield Road verschijnen Liverpool en Manchester City binnen de lijnen en volgens Georginio Wijnaldum is er één belangrijk voordeel voor de thuisploeg.

Wijnaldum wijst naar het feit dat Liverpool de ploeg is die in de Premier League tot dusver het vaakst heeft gescoord (45). "Onze manier van spelen en de manier waarop de scoren in thuisduel is iets waar tegenstanders bang van worden", spreekt de Nederlander tegen Sky Sports. "We hebben veel spelers die kunnen scoren en dat is goed. Als je aanvankelijk bent ben één speler, win je geen wedstrijden."

Toch beseft Wijnaldum dat Manchester City, dat één punt minder heeft dan Liverpool, een geduchte opponent is. "Wij zijn aanvallend sterk, maar City ook. Ik denk dat er qua doelpuntenproductie weinig verschil tussen de teams zit, aangezien zij ook veel doelpuntenmakers in huis hebben", besluit de Nederlander, die zelf pas één keer heeft gescoord in dit seizoen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen