Twee coaches in beeld bij NAC: "Wij staan ervoor open"

29 december 2016, 11:24

Door het ontslag van Marinus Dijkhuizen kort voor de kerstdagen is de zoektocht van NAC Breda naar een nieuwe oefenmeester begonnen. Stijn Vreven en Jean-Paul de Jong zouden in beeld zijn bij de Jupiler League-club, al geven zij aan dat er nog niets duidelijk is.

"Wij staan open voor NAC. Dat is geen geheim", reageert Evert Maesschalck, de zaakwaarnemer van Vreven, tegenover BN De Stem. Die krant meldt dat technisch directeur Hans Smulders de voormalig verdediger heeft benaderd. "Wij hebben een goed gevoel bij NAC. Stijn is iemand met een enorme passie voor voetbal die zorgvuldig zijn weg kiest. Hij is bij Neerpelt in de derde klasse begonnen en via een kleinere club als Dessel Sport in de tweede klasse naar Lommel United gegaan. Ook in de tweede klasse. Vervolgens heeft hij bewust de stap gezet naar Waasland-Beveren in de eerste klasse. Stijn is communicatief sterk en kan zichzelf goed duidelijk maken. Bij Waasland-Beveren leidde hij de trainingen dikwijls in het Engels. Dat is voor hem geen probleem."

Ook Jean-Paul de Jong zou in beeld zijn bij NAC Breda. Hij is momenteel assistent van Erik ten Hag bij FC Utrecht. "Ik sta onder contract bij Utrecht. Ik heb geen commentaar", is zijn korte reactie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen