Rodgers voor Old Firm: "Rangers onze wil opleggen"

29 december 2016, 22:47

Na vier seizoenen zonder te hebben gezeten, heeft de Schotse Premier League haar Old Firm weer teruggekregen. De eerste editie werd overtuigend gewonnen door Celtic met 5-1 tegen het net op het hoogste niveau teruggekeerde Rangers FC, maar Brendan Rodgers verwacht op oudjaarsdag een zwaardere pot.

"Ik verwacht een zware en intense wedstrijd. Een echte strijd", vertelt de Noord-Ier op de clubwebsite. The Hoops hebben inmiddels al veertien competitiewedstrijden op een rij gewonnen. "We komen daar met veel vertrouwen aan en hopen tijdens de wedstrijd de tegenstander onze wil te kunnen opleggen."

Door de recente vorm ligt de druk volgens Rodgers niet bij zijn ploeg. De voorsprong is immers negentien verliespunten. "Aberdeen en Hearts kunnen dichter bij komenm dus er is hen alles aan gelegen om te winnen. Bovendien hebben ze een goede ongeslagen reeks in eigen huis, dus de fans zullen een zege verwachten."

"Wat de uitslag ook zal zijn, voor ons is de eerste helft van het seizoen uitstekend geweest. We gaan met een goed gevoel op vakantie, zullen de batterij opladen, de focus hervinden en het nog beter doen in de tweede seizoenshelft", aldus Rodgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen