Kamp-Büttner verwacht snel aanbieding van Vitesse

30 december 2016, 11:56

Vitesse en het management van Alexander Büttner hebben de eerste gesprekken over een terugkeer van de linksachter gevoerd. Het heeft er alle schijn van dat de Arnhemse club snel een aanbieding bij de 27-jarige linkspoot zal neerleggen. Zaakwaarnemer Aleksandar Bursac verwacht dat dit voor de jaarwisseling nog zal gebeuren.

"We hebben gesproken en Vitesse is nu aan zet. Ik verwacht dat de club snel een aanbieding gaat doen. Dat zal vandaag of morgen waarschijnlijk gebeuren", zegt Bursac tegen FCUpdate.nl over de situatie van Büttner. Toch is het nog geen uitgemaakte zaak dat de linksback weer door Vitesse in de armen gesloten kan worden. Zijn belangenbehartiger geeft aan dat er ook nog buitenlandse interesse speelt. "Die jongen wil het liefst gewoon voetballen", vertelt Bursac over de voorkeuren van Büttner. "Hij wil wekelijks in een vol stadion spelen. Als hij in de Eredivisie terugkeert, dan is de kans groot dat dit bij Vitesse gebeurt."

Büttner brak vanuit de jeugdopleiding van Vitesse in 2008 door in de hoofdmacht van de Arnhemmers, waarvoor hij 107 eredivisieduels (10 goals) speelde. De Doetinchemmer werd dankzij zijn stormachtige ontwikkeling in de zomer van 2012 door Manchester United aangetrokken. Na twee seizoenen op Old Trafford te hebben gespeeld, verkaste Büttner in 2014 naar Dinamo Moskou. Bij zijn Russische club werd, na een uitleenbeurt bij Anderlecht, zijn contract onlangs ontbonden. Daarmee werd de deur voor een terugkeer naar Vitesse geopend.

[photo,99863,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen