Interesse in Kali: "Niet dezelfde fout maken als eerder"

30 december 2016, 14:07

Anouar Kali kan terugkijken op een aardige eerste seizoenshelft en dat heeft de middenvelder van Willem II de nodige interesse van buitenlandse clubs opgeleverd. Met name Istanbul Basaksehir, de huidige koploper van de Turkse Süper Lig, zit achter de 25-jarige Marokkaanse Nederlander aan. Zaakwaarnemer Aleksandar Bursac bevestigt de interesse tegenover FCUpdate.nl en geeft aan dat er nog meer belangstelling voor zijn cliënt is.

"Ze zijn twee keer gericht naar Anouar komen kijken. Nu is het de vraag of ze wel of niet gaan doorpakken. Ze hebben wel navraag gedaan bij ons", zegt Bursac over de interesse van Istanbul Basaksehir in Kali. "Maar er zijn ook andere clubs die hem volgen en die ook voor hem op de tribune hebben gezeten. Maar er is nog niets concreet geworden, we wachten af of een club dat zal worden."

Kali gaat een weloverwogen beslissing nemen, als een club concreet wordt. Eerdere avonturen bij Al-Arabi en Al-Mesaimeer in Qatar pakten namelijk niet goed uit. "Anouar gaat niet zomaar met een club praten. Hij zal eerst met Willem II om tafel gaan als er een club komt. Hij voelt zich goed, speelt goed en er is dus genoeg interesse, maar hij wil niet dezelfde fout maken als de vorige keer, door vroeg naar het buitenland te gaan", aldus Bursac.

Voor zijn periode bij Willem II en zijn avontuur in Qatar speelde Kali voor FC Utrecht en Roda JC.

[photo,101043,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen