Wenger teleurgesteld in kwaliteit van Premier League

31 december 2016, 10:09

Arsène Wenger is van mening dat het seizoen in de Premier League vooralsnog teleurstellend te noemen is. Ondanks de instroom van enkele toptrainers is het niveau in de ogen van de Fransman niet van het gewenste niveau.

Wenger was afgelopen zomer blij met de komst van Pep Guardiola (Manchester City), José Mourinho (Manchester United), Antonio Conte (Chelsea) en Jürgen Klopp (Liverpool). "We zitten in een competitie met de beste trainers, maar het is een teleurstelling. Het zou een exceptioneel jaar worden, maar er is nog geen wedstrijd geweest waar we de Premier League om roemen. Niet verliezen is de belangrijkste prioriteit geworden."

De oefenmeester van Arsenal ziet slechts twee of drie spectaculaire wedstrijden dit seizoen. "Maar die zijn er dit jaar nog niet geweest", zo is de coach uiterst kritisch. Wenger beseft dat ook Arsenal nog niet overtuigt. "We hebben de verantwoordelijkheid om het publiek spectaculaire wedstrijden voor te schotelen. Er zit op dit moment zoveel geld in de Premier League en elk duel is zo belangrijk geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen