Van Ginkel: "Ik ben blij dat ik deze route heb gekozen"

31 december 2016, 14:14

Marco van Ginkel is blij dat hij zich na de winterstop weer in de Eredivisie mag laten zien. Net zoals afgelopen seizoen huurt PSV de middenvelder van Chelsea. Maandag 2 januari ondertekent Van Ginkel het huurcontract en gaat hij direct mee op trainingskamp.

Van Ginkel besloot de eerste seizoenshelft bij Chelsea te blijven om volledig te herstellen van een knieblessure. "Ik ben blij dat ik deze route heb gekozen. Rust en fysiotherapie waren noodzakelijk. Ik ben nu weer toe aan topvoetbal en ben blij dat PSV me die kans geeft. Ik heb hier vorig seizoen een mooie tijd gehad en hoop dat we dat nu kunnen evenaren", aldus de speler op de website van PSV.

"Marco is een speler die iets extra's toevoegt aan onze selectie. Dat is het uitgangspunt van de keuze die we gemaakt hebben", voegt technisch manager Marcel Brands toe. "Ik heb in de voorbije maanden altijd contact met hem gehouden, omdat we in hem een potentiële versterking zagen. Het is mooi dat het nu weer lukt. We hebben er een goede speler bij."

Vanzelfsprekend is hoofdtrainer Phillip Cocu ook tevreden met de komst van de middenvelder. "Marco is een box to box-middenvelder met een sterk karakter, diepgang en scorend vermogen. Vorig seizoen heeft hij zijn kwaliteit al laten zien. Ik ben zeer tevreden met Marco als versterking voor de selectie." Van Ginkel heeft tegelijkertijd zijn contract bij Chelsea verlengd tot de zomer van 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen