Mourinho over Martial: "Hij moet naar mij gaan luisteren"

1 januari 2016, 12:09

In de Engelse media doen genoeg geruchten rond over een vertrek van Anthony Martial bij Manchester United. José Mourinho baalt van alle ophef en vindt dat de Fransman naar hem moet gaan luisteren in plaats van naar zijn zaakwaarnemer.

Tegen Middlesbrough was Martial voor het eerst dit seizoen trefzeker en na afloop tijdens de persconferentie ging Mourinho in op een mogelijk vertrek van de Fransman. "Anthony moet naar mij luisteren en niet naar zijn zaakwaarnemer. Als hij dat doet dan wordt hij iedere dag beter. Ik lees elke dag iets anders in de media. Martial naar Sevilla, Martial verhuurd, Martial ongelukkig... Maar hij moet naar mij gaan luisteren en beter worden. Het blijft een geweldige voetballer die alle kwaliteiten heeft om een topspeler te worden."

De Portugees noemt de situatie van Henrikh Mkhitaryan als voorbeeld. De middenvelder maakte weinig minuten, maar kan inmiddels rekenen op meer speeltijd. "Ook zijn zaakwaarnemer had ik bijna iedere dag aan de telefoon, maar nu is hij volledig onderdeel van het team", besluit Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen