Kane en Dele Alli blinken uit bij simpele zege Tottenham

1 januari 2016, 16:35

Tottenham Hotspur heeft op nieuwjaarsdag een vrij eenvoudige overwinning geboekt op Watford. De bezoekers wisten in ongeveer een kwartier tijd viermaal te scoren en die opleving was genoeg voor de 1-4 zege. Door de overwinning stijgt Tottenham, ten koste van Manchester City, naar de derde plaats.

Tottenham kwam na iets minder dan een half uur spelen op voorsprong via Harry Kane, die tegen Watford zijn honderdste wedstrijd in de Premier League speelde. Nog geen zes minuten later liet de aanvaller de supporters opnieuw juichen door zijn tweede van de middag te maken. Kieran Trippier was bij beide treffers de aangever. Dele Alli deed met nog vier minuten in de eerste helft te gaan ook nog een duit in het zakje en maakte er 0-3 van.

Na de onderbreking ging Tottenham direct verder waar het gebleven was. De tweede helft was nog geen minuut oud toen Dele Alli voor de tweede maal doel trof. De Engelsman kon afmaken na een fout van Sebastian Prödl. Daarna kreeg doelman Heurelho Gomes het wat rustiger want Tottenham kwam niet meer tot scoren. Watford wist er nog wel één in te krijgen via Younes Kaboul en zorgde zo voor de 1-4 einstand.

Bij de thuisploeg begon Nordin Amrabat in de basis. Hij werd na 75 minuten vanwege een blessure naar de kant gehaald. Bij Tottenham Hotspur begon Vincent Janssen op de bank. De Nederlands international verving na 77 minuten doelpuntenmaker Kane.

[photo,103603,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen