Officieel: Vreven volgt Dijkhuizen op bij NAC Breda

1 januari 2016, 20:51

NAC Breda heeft Stijn Vreven aangesteld als nieuwe coach. De 43-jarige Belgische oefenmeester is de opvolger van Marinus Dijkhuizen, van wie vlak voor kerst afscheid werd genomen. Vreven heeft een contract voor een half jaar getekend in het Rat Verlegh Stadion, met de optie voor nog een seizoen.

"Na het vertrek van Marinus hebben we geprobeerd snel te schakelen om ervoor te zorgen dat bij de eerste training na de winterstop een nieuwe hoofdtrainer voor de groep staat. Aan de andere kant zijn we ook zorgvuldig te werk gegaan. We hebben gewerkt met een duidelijke profielschets en een shortlist van trainers die in dit profiel passen. Met Stijn Vreven hebben we de ideale man gevonden om onze doelstellingen met NAC op de korte en ook op de lange termijn te verwezenlijken", stelt technisch directeur Hans Smulders op de officiële website van NAC.

"Stijn is een echte leider, die heeft bewezen met een jonge en ambitieuze groep een duidelijke speelwijze te kunnen ontwikkelen. Hij kan spelers en staf goed motiveren en zal iedere dag het maximale vragen, maar ook geven. Daarnaast past zijn unieke karakter goed bij deze club en bij wat ons publiek graag wil zien", besluit Smulders.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen