Vreven vindt zichzelf goed passen bij NAC en fans

1 januari 2016, 20:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Stijn Vreven kijkt uit naar zijn avontuur bij NAC Breda. De 43-jarige Belg tekende zondag een contract voor een half jaar in het Rat Verlegh Stadion, met de optie voor nog een seizoen, om Marinus Dijkhuizen op te volgen als coach.

"Ik ben blij dat ik bij een prachtige club als NAC aan de slag mag als trainer", zegt Vreven op de officiële website van NAC. "Deze club heeft fantastische supporters die altijd vol achter de club staan. Dat weet ik ook nog uit mijn periode als speler. NAC leeft enorm en de betrokkenheid van iedereen in en rondom de club is enorm groot. Het hondstrouwe publiek verwacht iedere wedstrijd dat de spelers voor ze door het vuur gaan. Wat dat betreft passen de waarden van deze club en het publiek goed bij mij. Ik kan niet wachten tot de eerste thuiswedstrijd in het altijd sfeervolle stadion."

Vreven speelde als voetballer voor onder meer FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag. In eigen land was hij trainer bij Esperanza Neerpelt (Vierde Klasse), KFC Dessel Sport, Lommel United (beiden Tweede Klasse) en Waasland-Beveren (Jupiler Pro League). Bij laatstgenoemde club werd hij in oktober vorig jaar ontslagen.

NAC is de nummer acht van de Jupiler League, met tien punten minder dan koploper VVV-Venlo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen