Duitse, Franse en Belgische interesse voor Tibbling

2 januari 2017, 08:03   Bijgewerkt: 2 januari 2017, 08:15

Het wordt steeds meer de vraag of Simon Tibbling na de winterse transferperiode nog bij FC Groningen zal voetballen. Er is veel interesse in de Zweedse middenvelder. Hij wordt in verband gebracht met clubs uit Duitsland en Frankrijk, maar in België zingt de naam van Tibbling nog het meest rond.

Per Jonsson, de zaakwaarnemer van Tibbling, heeft vorige week tegenover FotbollDirekt bevestigd dat er veel belangstelling is voor zijn cliënt. "Voornamelijk uit Duitsland en Frankrijk, maar ook zeker in België", geeft de belangenbehartiger aan. Onder meer Bundesliga-clubs Ingolstadt en Darmstadt worden genoemd. "Hij zou volgend jaar zomaar eens in de Champions League kunnen spelen. Tot dusver is er nog geen bod uitgebracht", aldus Jonsson.

Tibbling, vorig seizoen verkozen tot Speler van het Jaar bij Groningen, kan naar verluidt ook in België aan de slag. Club Brugge heeft volgens Het Laatste Nieuws geïnformeerd naar de 22-jarige Zweed,  die twee jaar geleden de overstap maakte van Djurgårdens IF.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen