Weer geen 'back to back'-competitiezeges voor Leicester

2 januari 2017, 15:28   Bijgewerkt: 2 januari 2017, 17:59

Dankzij een 1-0 overwinning op West Ham United had Leicester City maandagmiddag de kans om voor de eerste keer dit seizoen twee zeges op rij te boeken in de Premier League, maar op bezoek bij Middlesbrough slaagden de manschappen van manager Claudio Ranieri hier niet in. Op Riverside bleek de ploeg van Marten de Roon in een weinig verheffende confrontatie een (te) taaie tegenstander: 0-0.

Waar in Nederland het voetbal nog steeds plat ligt, gaat men in Engeland nog vrolijk door met het Premier League-voetbal. Leicester ging op jacht naar de eerste 'back to back'-zeges in het competitieseizoen, maar de titelverdediger wist dat wederom niet te realiseren. De titelverdediger verdiende ook niet meer dan het puntje dat het wist te pakken bij Middlesbrough. De thuisploeg had het betere van het spel, maar balbezit en produceerde meer schoten, maar ook de promovendus kwam niet tot scoren.

De Roon speelde de hele wedstrijd mee bij Middlesbrough en was een van de gevaarlijkste pionnen van de thuisploeg. De Nederlandse middenvelder kreeg twee kansen. Na twintig minuten schoot hij een lage voorzet van Adama Traoré, ietwat uit balans hangend, hoog over het doel van Kasper Schmeichel. Later waagde De Roon het er eens op van afstand, maar zijn schot werd gekraakt. Omdat zijn ploeggenoten en tegenstanders het net ook niet wisten te vinden, bleef het bij 0-0. Bij Leicester liet het gemis van de geschorste Jamie Vardy zich voelen.

Leicester is nu de nummer veertien van de Premier League, met 19 punten uit veertien duels. Middlesbrough staat twee plekken en twee punten onder de regerend kampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen