Het is officieel: Draxler tekent tot medio 2021 bij PSG

3 januari 2017, 11:46   Bijgewerkt: 3 januari 2017, 11:53

Er is witte rook te zien bij het Stade Parc des Princes. Paris Saint-Germain heeft zich namelijk officieel verzekerd van de diensten van Julian Draxler. De 23-jarige international van Duitsland heeft een contract tot de zomer van 2021 getekend in Parijs. De aanvallende middenvelder is afkomstig van VfL Wolfsburg.

De transfer van Draxler naar PSG was al een tijdje ophanden en is nu dus definitief. De aanvallende middenvelder werd vorige zomer al nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer, maar destijds wilde Wolfsburg niet meewerken aan zijn verzoek om weg te gaan. Na een matige eerste seizoenshelft verkast Draxler dus alsnog. Het jeugdproduct van Schalke 04 heeft 153 Bundesliga-wedstrijden en 47 Europese duels achter zijn naam staan en was afgelopen zomer op EURO 2016 een belangrijke pion in de nationale ploeg van Duitsland. Met Die Mannschaft won hij het WK in 2014.

"Het is geweldig dat ik mijn carrière bij PSG kan voortzetten", sprak Draxler na het tekenmoment in Parijs. "Voor de eerste keer in mijn loopbaan maak ik de overstap naar een nieuw land en een nieuwe competitie. Ik ben zeer trots op deze stap, aangezien PSG een van de betere clubs van Europa is en de afgelopen jaren geweldige spelers had. Ik ga er alles aan doen om een steentje bij te dragen aan de internationale groei van deze club."

Met de transfer van Draxler naar PSG is naar verluidt tussen de 40 en 50 miljoen euro gemoeid.

Foto: PSG.fr

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen