Vermeer: "Weet nog niet wanneer ik speelklaar ben"

3 januari 2017, 21:31

Kenneth Vermeer kijkt terug op het afgelopen half jaar. De keeper van Feyenoord kwam voor de winterstop geen minuut in actie, nadat hij in juli tijdens een training zijn achillespees scheurde. Vermeer hervatte maandag de groepstraining en reisde dinsdag mee naar Marbella voor een trainingskamp.

"Het was zwaar", zegt Vermeer op de officiële website van Feyenoord. "Op dat moment (in juli, red.) was die blessure natuurlijk een grote tegenvaller, maar nog dezelfde dag heb ik de knop omgezet. Ik ben eerder lang geblesseerd geweest, dus ik wist ongeveer wat me te wachten stond. Mede daardoor kostte het me niet veel moeite om me volledig op de revalidatie te richten."

Vermeer weet nog niet wanneer hij speelklaar is. "Ik heb er in elk geval erg naar uitgekeken om weer aan te sluiten bij de groep en zie het trainingskamp als een ideale gelegenheid om weer een stukje sterker en fitter te worden", reageert hij. "Hoe mijn schema er deze week uitziet, weet ik nu nog niet precies. We bekijken van dag tot dag hoe het gaat en waaraan ik wel en niet mee kan doen. Mede daarom is het moeilijk te zeggen wanneer ik weer helemaal speelklaar ben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen