Kashia: "Niet leuk dat ik naar andere clubs word gepraat"

4 januari 2017, 08:52

Guram Kashia stelt de supporters van Vitesse gerust: de aanvoerder is niet van plan de deur van het Gelredome deze winter achter zich dicht te trekken. Zijn landgenoot en voormalig eredivisiespeler Giorgi Gakhokidze gaf eerder deze week nog aan dat Kashia beter wel zou kunnen vertrekken uit Arnhem.

"Ik vind het niet leuk om te lezen dat ik naar andere clubs word gepraat. Ik ga Vitesse namelijk nu niet verlaten. Welke aanvoerder verlaat zijn club nou midden in het seizoen? Ik niet in elk geval. Het is nu ook belangrijk dat ik er dit seizoen bij blijf", zegt Kashia in gesprek met Omroep Gelderland. Hij heeft het naar zijn zin in Arnhem. "Natuurlijk voel ik soms druk, maar ik houd ook van het publiek, de stad en de club. Ik heb hier een hoop verkregen."

Kashia geeft toe dat er wel interesse voor hem is. "Maar dat is absoluut niet concreet", stelt hij. Gevraagd naar zijn toekomst, zegt de verdediger: "Ik ben niet op zoek naar een andere club, maar je weet nooit wat er langskomt. Natuurlijk wil je op het hoogste niveau spelen. Het is een droom in dezelfde competitie te spelen als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen