Zwolle-preses: "Prachtige ontwikkeling doorgemaakt"

4 januari 2017, 10:12

PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser accepteert de beslissing van Ron Jans om na dit seizoen te stoppen als trainer van de Overijsselse club. Jans trad in 2013 in dienst van de Blauwvingers en leidde hen in 2014 naar de winst van de KNVB Beker en de Nederlandse Supercup.

"Wij respecteren het besluit van Ron om de samenwerking komende zomer te beëindigen. Samen met hem hebben we als club de afgelopen jaren een prachtige ontwikkeling doorgemaakt", zegt Visser op de clubwebsite. "Gezien de optelsom van sportieve prestaties kan gerust gesteld worden dat Ron de meest succesvolle trainer is uit de historie van PEC Zwolle."

"Ook hebben we de afgelopen 3,5 jaar een fijne werkrelatie met elkaar opgebouwd. Op die energieke voet verschijnen we gezamenlijk aan de start van de tweede seizoenshelft. Daarbij durf ik met zekerheid te stellen dat Ron, samen met de overige leden van de technische staf en de selectie, er alles aan gaat doen om het eredivisieschap van PEC Zwolle te continueren", vervolgt Visser. "Namens de directie van PEC Zwolle spreek ik het volste vertrouwen uit dat deze capabele mensen daarin gaan slagen."

PEC Zwolle staat halverwege de competitie op de zestiende plaats met twee punten minder dan Excelsior, dat de veilige vijftiende plaats in handen heeft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen