Rood Feghouli geseponeerd, Fernandinho mist vier duels

4 januari 2017, 17:33

West Ham United was verontwaardigd door de rode kaart van Sofiane Feghouli tegen Manchester United en ging daarom in beroep. Dat heeft goed uitgepakt voor de Premier League-club, aangezien de rode kaart van de Algerijn kwijtgescholden is en de buitenspeler daarom geen wedstrijden hoeft te missen.

West Ham bevestigt via de officiële clubkanalen dat de beroepscommissie van de FA heeft bepaald dat de kaart aan Feghouli ten onrechte getoond werd. De Algerijn kreeg afgelopen maandag al na een kwartier spelen een rode kaart tegen Manchester United na een charge op Phil Jones. Hij zag zijn ploeg vervolgens ruim een uur lang stand houden, maar de bezoekers uit Manchester wisten het numerieke verschil in het laatste half uur uit te buiten: 0-2.

Feghouli werd aanvankelijk voor drie wedstrijden geschorst, maar hoeft door het succesvolle beroep geen streep te zetten door de FA Cup-wedstrijd tegen Manchester City (derde ronde) en de belangrijke Premier League-duels met Crystal Palace en Middlesbrough.

Fernandinho

Manchester City-middenvelder Fernandinho heeft minder goed nieuws te horen gekregen. De Braziliaan is voor vier duels geschorst, na zijn harde tackle in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Burnley van afgelopen maandag. Fernandinho mist derhalve het FA Cup-treffen met West Ham en de competitiewedstrijden van Man City tegen Everton, Tottenham Hotspur en West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen