Gabigol en Bacca blijven deze winter 'gewoon' in Milaan

4 januari 2017, 20:46

Er doen al een tijdje diverse geruchten de ronde over Gabigol en Carlos Bacca, die respectievelijk bij Internazionale en AC Milan onder contract staan, maar beide aanvallers lijken deze winter 'gewoon' in Milaan te blijven. Dat hebben hun zaakwaarnemers aangegeven.

Gabigol

Gabigol heeft vooralsnog moeite om de hoge verwachtingen waar te maken bij Inter, maar zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro stelt dat een vertrek geen uitkomst zal bieden. "Inter heeft mij niet verteld dat hij mag vertrekken. We gaan voor een beter 2017", aldus de belangenbehartiger, die Gabigol afgelopen zomer voor bijna 30 miljoen van Santos naar Inter wist te halen. "Hij heeft ook een contract tot 2021. Hij heeft heel veel potentie, maar heeft gewoon even de tijd nodig om zich aan te passen."

Bacca

De zaakwaarnemer van Bacca heeft ook van zich laten horen en laat weten dat de Colombiaanse spits deze winter niet van club zal veranderen. Bacca kende dit seizoen een geweldige start, maar viel daarna mede door blessureleed terug. "Hij wil in Milaan blijven en zal niet vertrekken", zegt Sergio Barila, de belangenbehartiger van Bacca, tegen Calciomercato. "Daar bestaat geen twijfel over. Er zijn momenteel ook geen redenen voor hem om weg te gaan uit Milaan. Hij heeft het geweldig naar zijn zin en de club is tevreden over zijn prestaties. Hij wil een Diavolo blijven", aldus Barila, die daarmee een bijnaam van Milan bedoelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen