Rusnák rond met Real Salt Lake, Heracles wil Vd Buijs

4 januari 2017, 23:56

Albert Rusnák maakt definitief de overstap van FC Groningen naar Real Salt Lake. Nadat de clubs eerder al overeenstemming bereikten over de transfer, heeft de Slowaak nu ook zelf een akkoord bereikt met de Amerikaanse club. De aanvallende middenvelder gaat een contract voor drie jaar tekenen, met een optie voor nog een jaar.

Rusnák stapt donderdag op het vliegtuig naar de Verenigde Staten om zijn transfer af te ronden, zo weet FOX Sports te melden. De 22-jarige middenvelder levert Groningen een pak met geld op, aangezien hij nog anderhalf jaar onder contract staat in het noorden. De oud-speler van Manchester City en SC Cambuur speelde 76 eredivisiewedstrijden voor Groningen (twaalf goals), waarvoor hij goud waard was in de bekerfinale van 2015 tegen PEC Zwolle. Toen scoorde hij twee keer.

Heracles wil Eindhoven-verdediger

Ondertussen is Heracles Almelo ook bezig met een transfer. Het hoopt FC Eindhoven-verdediger Dario van den Buijs deze winter te kunnen strikken. "Heracles heeft zich bij ons gemeld", zegt zaakwaarnemer Gunter Thiebaut tegen TC Tubantia. Toch zijn er meer kapers op de kust voor de 21-jarige Belg, zo zegt de belangenbehartiger. "Er zijn meerdere clubs, in België en Nederland, geïnteresseerd."

Van den Buijs ligt nog tot de zomer van 2018 vast in Eindhoven, maar zijn werkgever staat mede door een transferclausule in het contract wel open voor een vertrek. "Zelf wil hij graag een stap maken. Het liefst komend zomer, maar tussentijds behoort ook tot de mogelijkheden", stelt Thiebaut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen