FC Groningen meldt vertrek Rusnák naar Real Salt Lake

5 januari 2017, 12:41

Albert Rusnák heeft een persoonlijke overeenstemming bereikt met het Amerikaanse Real Salt Lake, zo meldt FC Groningen via de officiële website. De Slowaak vertrekt donderdag naar Amerika om de medische keuring te ondergaan. Groningen was eerder al een transfersom overeengekomen met de ploeg uit de MLS. 

Rusnák werd al een tijdje in verband gebracht met Real Salt Lake, maar nu is het dan echt rond. Alleen een medische keuring staat een definitieve overgang van de 22-jarige middenvelder nog in de weg. Welk bedrag FC Groningen ontvangt van de MLS-club is niet bekend gemaakt.

Manager technische zaken Peter Jeltema geeft uitleg over het winterse vertrek van Rusnák. " Albert heeft bij ons aangegeven open te staan voor een nieuwe stap. Gezien het spelerspotentieel binnen onze huidige selectie, vonden wij het verantwoord onze medewerking te verlenen aan deze transfer." De Slowaak is, na Johan Kappelhof en Michael de Leeuw, al de derde speler van Groningen in korte tijd die de overstap naar Amerika maakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen