Stam wordt gek van vragen over ruzie met Ferguson

5 januari 2017, 13:27

Jaap Stam neemt het zaterdag met Reading FC op tegen zijn oude club Manchester United in de FA Cup. De Nederlandse trainer is echter klaar met de vragen over zijn verleden bij de Premier League-club. "Ik word er moe van en Sir Alex Ferguson wordt er ook moe van."

Stam vertrok in 2001 bij Manchester United en volgens de Engelse media was dat vanwege een ruzie met toenmalig trainer Ferguson. Voor de rentree van Stam op Old Trafford komen de vragen over het akkefietje weer naar boven. "Ik word er moe van en Ferguson wordt er ook moe van. Manchester United wordt er misschien ook wel moe van. Als ik met de media praat krijg ik regelmatig wéér een vraag over wat er gebeurd is. En als ik een normaal antwoord geef, vinden ze wel weer iets om het toch spectaculair te maken", aldus de trainer tegen BBC.

"Ik focus me niet op wat er toen gebeurd is en ook niet op wat er in de kranten staat", vervolgt Stam, die wel uitkijkt naar het treffen met Manchester United. "Het wordt geen emotionele terugkeer in de zin van dat ik ga huilen. Maar het is zeker mooi om terug te keren", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen