Transfervrije Labyad tekent voor 3,5 jaar bij FC Utrecht

5 januari 2017, 14:52   Bijgewerkt: 6 januari 2017, 11:12

FC Utrecht heeft zich versterkt met Zakaria Labyad, zo meldt de club donderdagmiddag via de officiële kanalen. De 23-jarige aanvallende middenvelder komt transfervrij over van Sporting Lissabon en tekent een contract voor 3,5 jaar.

Labyad doorliep de jeugdopleiding van PSV en speelde van 2013 tot 2015 op huurbasis voor Vitesse en keert nu dus opnieuw terug in de Eredivisie. Tijdens zijn loopbaan als profvoetballer kwam hij tot nu toe tot 170 duels waarin hij 35 keer scoorde.

Trainer Erik ten Hag is blij met de aanwinst en zegt dat de middenvelder, die eveneens als aanvaller uit de voeten kan, eerst de tijd krijgt om weer helemaal fit te worden. "Met Zakaria krijgen we de beschikking over een technisch zeer begaafde voetballer, die -ondanks zijn jonge leeftijd- al veel bagage heeft. Hij heeft hoogtepunten beleefd met onder ander het winnen van de KNVB beker, maar inmiddels heeft hij ook de keerzijde van succes ervaren. In het afgelopen jaar heeft hij nauwelijks wedstrijdminuten gemaakt. Bij FC Utrecht krijgt hij de tijd om weer helemaal fit te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen