Fraser behoudt de rust: "Hebben lastige wedstrijden gehad"

5 januari 2017, 21:16

Het gaat nog niet heel goed bij Vitesse. De ploeg staat halverwege de Eredivisie op een achtste plek en dat valt toch een klein beetje tegen. Trainer Henk Fraser heeft er echter vertrouwen in dat het na de winterstop goedkomt met zijn elftal.

"De manier van trainen is namelijk behoorlijk goed. Daarnaast kijk ik ook naar het schema dat we hebben gehad met Ajax, FC Twente, AZ, Heerenveen en Feyenoord uit, dat zijn lastige wedstrijden", vertelt de coach een Omroep Gelderland. "We hebben in die wedstrijden ook regelmatig laten zien dat we meer in ons mars hebben, maar dat sneeuwt logischerwijs uiteindelijk wel onder door de resultaten."

"We hebben de speelwijze de laatste weken iets aangepast en daardoor is er steeds meer een team te zien", vervolgt Fraser. "We zetten bijvoorbeeld iets minder hoog druk en we moeten compact blijven staan. Dat is een voorwaarde om goed te kunnen presteren. Maar compact is niet per se ook verdedigender, want tegen ADO en PSV werden we bijvoorbeeld ook geklopt in de counter."

Het doel blijft dan ook de top vijf. "We moeten in die seizoenshelft beter presteren dan in de eerste helft en dat is absoluut mogelijk. Het staat namelijk dicht bij elkaar. Ik heb er vertrouwen in ondanks het feit dat wij nog niet het maximale eruit hebben gehaald. Het zit er namelijk nog wel steeds in", aldus Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen