Román keert na half seizoen ADO terug naar Argentinië

5 januari 2017, 21:52

Het huwelijk tussen José San Román en ADO Den Haag heeft net een half seizoen standgehouden. De Argentijn gaat terug naar zijn geboorteland, waar hij een contract voor anderhalf seizoen tekent bij Newell's Old Boys, zo melden de Hagenezen op hun clubwebsite.

"Ik kwam gedurende het seizoen steeds minder aan voetballen toe. Uiteraard wilde ik dat wel graag. Maar ik begon wat minder in mijn vel te zitten en ik miste Argentinië ook steeds meer", vertelt de Argentijn. "Ik ben blij dat ADO Den Haag mij de kans geeft om terug te keren naar mijn vaderland. Ik wil iedereen bij de club, inclusief de fans, bedanken voor het afgelopen half jaar."

Trainer Zeljko Petrovic betreurt de snelle transfer. "Ik vind het erg jammer dat José alweer vertrekt. Maar ik begrijp zijn beweegredenen om terug te willen keren naar Argentinië heel goed. Ik wens hem het allerbeste toe bij Newell's Old Boys."

Román speelde namens ADO twaalf keer in de Eredivisie en drie maal in de KNVB-beker. De 28-jarige verdediger kwam deze zomer over van het Argentijnse Huracán. Het was zijn tweede avontuur in het buitenland, nadat hij eerder een korte periode voor Real Zaragoza B speelde. Verder vertegenwoordigde hij enkel Argentijnse clubs.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen