Baker: "Een derde jaar Vitesse is gewoon niet logisch"

5 januari 2017, 22:49

Lewis Baker is momenteel bezig met een sterk seizoen. Niet alleen bij Vitesse, maar ook bij Jong Engeland heeft hij al een paar keer laten zien een geweldige vrije trap in huis te hebben. Als het aan de Chelsea-huurling zelf ligt, laat hij dat vanaf volgend jaar niet meer in dienst van de Arnhemmers zien.

"Het is tijd voor de volgende stap. Een derde jaar Vitesse is in mijn ontwikkeling gewoon niet logisch. Ik wil me graag bewijzen op een hoger niveau", zo tekent De Gelderlander op uit zijn mond. Hij weet echter dat de kans klein wordt dat hij dat direct bij The Blues mag doen. "Het kan ook zomaar weer een nieuwe huurperiode worden. Dat ben ik intussen wel gewend. Ik sta onder contract bij Chelsea, maar voetbal altijd ergens anders."

Vitesse is niet de eerste club die Baker huurt van Chelsea. Eerder speelde de 21-jarige middenvelder al op huurbasis voor Sheffield Wednesday en MK Dons. Één keer mocht hij tot dusver meedoen met de grote jongens van Chelsea. In de FA Cup mocht vandaag (donderdag) precies drie jaar terugt een paar minuten invallen tegen Derby Counyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen