Narsingh nog steeds op Swansea-radar: "Kennen zijn talent"

6 januari 2017, 09:11

Dat Swansea City geïnteresseerd is in PSV-aanvaller Luciano Narsingh, is al langer bekend. Bij de club uit Wales staat sinds donderdag echter een andere coach aan het roer, maar dat betekent niet dat de interesse in de Nederlandse aanvaller is verdwenen. Volgens Paul Clement, de nieuwe coach, is Narsingh nog altijd in beeld.

Swansea City staat voorlaatste in de Premier League en is daardoor naarstig op zoek naar versterkingen. "Wij houden hem in de gaten", zegt Clement tegen Sky Sports. "Er is echter nog geen knoop doorgehakt. We kennen zijn talent, maar meer kan ik er nu nog niet over zeggen."

De oefenmeester was in de eerste helft van dit seizoen de assistent van Carlo Ancelotti bij Bayern München. Clement heeft Narsingh, die in München wist te scoren voor PSV, dus al aan het werk gezien. "We hebben toen zijn kwaliteiten gezien. We zullen ons de komende tijd gaan roeren op de transfermarkt. Het is belangrijk dat we in actie komen, omdat de markt aan het einde van deze maand dicht gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen