Koeman wacht af op transfermarkt: "Het is aan de directie"

6 januari 2017, 14:57

Ronald Koeman hoopt dat de selectie van Everton deze transferperiode een kwaliteitsimpuls krijgt, maar wacht rustig af wat de leiding van de club beslist op de transfermarkt. De coach beseft dat niet hij, maar de directie een beslissende stem heeft in het aantrekken van spelers.

Everton hengelde donderdag talent Ademola Lookman al binnen en is naar verluidt ook dicht bij het aantrekken van Morgan Schneiderlin van Manchester United. "De laatste jaren is de markt er moeilijker op geworden", zegt Koeman tegen de Liverpool Echo. "Het is altijd een spel tussen wat de club en wat een speler graag wil. De onderhandelingen zijn vaak pittig en duren soms langer dan wij graag zouden willen."

Koeman weet goed wat hij wil, maar laat het werk op de transfermarkt over aan de directie. "De directie heeft altijd de beslissende stem", beseft de coach. "Ik ben niet de man die het geld op tafel legt, ik kan alleen mijn mening over een speler geven. Als de directie vindt dat een speler te duur is, dan gaat een transfer niet door. Dan moet ik dat accepteren."

"We weten welke spelers we willen", vervolgt de trainer. "Het is nu aan de leiding om de deals te maken, maar als dat niet lukt maak ik me niet te druk. Mijn werk blijft immers om het team goed voor te bereiden op de eerstvolgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen