Pochettino verwacht veel van Eriksen: "Kan nog beter"

6 januari 2017, 15:24

Met twee piekfijne assists had Christian Eriksen een groot aandeel in de 2-0 zege van Tottenham Hotspur op Chelsea in de afgelopen Premier League-speelronde. De oud-Ajacied maakte daardoor weer indruk in Engeland en trainer Mauricio Pochettino denkt dat de middenvelder nog beter kan dat hij momenteel laat zien.

Bij Tottenham zijn de ogen momenteel voornamelijk gericht op Dele Alli, maar de Argentijnse oefenmeester beseft dat de inbreng van Eriksen bij The Spurs ook van enorme waarde is. "Hij is een zeer getalenteerde speler en we zijn zeer blij met hem", zegt de coach tegen Sky Sports. "Hij is ook een speler die nog beter kan worden. In de laatste maanden is hij aantoonbaar beter geworden, maar we moeten hem nog een stap laten zetten."

De 23-jarige Deen maakt deel uit van een sterke basisploeg van Tottenham, dat momenteel derde staat in de Engelse competitie. "We staan er goed voor", beseft de trainer. "We kunnen zeggen dat we in de race zijn voor de titel. Het is een lange weg, maar ik denk dat we ons kunnen meten met de concurrentie. We zullen tot het einde blijven vechten om het kampioenschap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen