Van Geel wil om de tafel met Kuyt: "Gaan het bespreken"

6 januari 2017, 17:59

Dirk Kuyt gaf onlangs aan nog een jaar door te willen gaan met profvoetbal. De spits liet eveneens weten graag in Rotterdam te blijven. Technisch directeur Martin van Geel wil in de tweede helft van het seizoen om de tafel met de 36-jarige routinier.

"Als Dirk voetbalt, dan is dat bij Feyenoord", aldus Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik zie hem geen transfer maken naar een andere club. Dat zijn dingen die we de komende maanden gaan bespreken. Hij doet het fantastisch en is een voorbeeld voor veel jongens. Hij heeft niet alleen inbreng binnen de lijnen, maar ook buiten. We gaan het rustig bekijken."

Van Geel hoopt sowieso de huidige selectie bij elkaar te kunnen houden en verwacht niet dat er spelers bij zullen komen. "Er zijn altijd geruchten. Dat weten we en daar leven we van in het voetbal. Ik verwacht dat we deze groep bij elkaar houden", vertelt de technisch directeur, die denkt dat aankopen doen in de winter ook nadelig kan zijn. "Je moet altijd kijken of je mensen kunt toevoegen die extra kwaliteiten hebben. Maar als je dingen gaat doen, verandert er een hiërarchie en sfeer. Dat kan eerder nadelig dan voordelig zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen