Seuntjens: "Ze zeiden dat ik de subtop makkelijk aankon"

6 januari 2017, 23:46

Mats Seuntjens heeft zich bij AZ sinds kort ontwikkeld tot basisspeler. De van NAC Breda overgekomen middenvelder kende een lastige start, maar zijn goede prestaties van de laatste tijd verbazen hem niet. "Je moet altijd streven naar een hoger doel."

In gesprek met AZ TV blikt Seuntjens terug op het eerste half jaar waar hij in de laatste weken een basisplaats wist te veroveren. "Ik heb genoeg zelfvertrouwen om te zeggen dat ik daar niet van op hoef te kijken. Het is wel zo dat ik van ver gekomen ben. Ik wist dat het niet makkelijk ging worden, want er is hier veel concurrentie. Daarnaast waren er nog andere factoren die niet meehielpen, zoals een blessure."

"Het moest allemaal in een iets hoger tempo. Het vrijlopen, het doordekken, fel op de tegenstander zitten. Normaal was ik wat rustiger in mijn looptempo, daar zijn we aan gaan werken", vervolgt Seuntjens, die altijd het vertrouwen heeft gehad dat het goed ging komen. "Bij NAC zeiden ze dat ik het niveau van de Nederlandse subtop makkelijk aankon en zelf had ik die overtuiging ook. Ik ben nog lang niet de beste en dat zal ik denk ik ook niet worden. Maar je moet altijd streven naar een hoger doel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen