Ajax krijgt in oefenwedstrijd in Portugal klop van Excelsior

7 januari 2017, 15:40

Op deze zaterdagmiddag werkt Ajax oefenwedstrijden af tegen Excelsior en RB Leipzig en de eerste van de twee oefenduels is voor de Amsterdammers in een nederlaag geëindigd. De Rotterdammers waren vanmiddag in het Portugese Alcantarilha met 1-3 te sterk voor de titelkandidaat.

Ajax trad tegen Excelsior aan met een veredeld B-elftal, aangezien trainer Peter Bosz zijn basisteam waarschijnlijk later vandaag wil testen tegen het sterke Leipzig. De coach gaf onder meer talent Justin Kluivert een kans in de basisploeg. De formatie die Bosz tegen Excelsior het veld in stuurde bleek echter niet sterk genoeg om Excelsior te vloeren. Bij rust stond het al 0-1 voor de Rotterdammers, door een kopgoal van Nigel Hasselbaink, en uiteindelijk verloor Ajax met 1-3.

Door een treffer van Mitchell Dijks kwam Ajax in de tweede helft nog op gelijke hoogte, maar in de slotfase sloeg Excelsior vervolgens weer toe. Een heerlijk afstandsschot van Anouar Hadouir betekende de 1-2, een goal van verdediger Jurgen Mattheij uit een hoekschop was goed voor de 1-3. Die score bleek ook de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen