Willems over vorm: "Hebben Messi en Ronaldo ook gehad"

7 januari 2017, 16:08

Als groot talent bestormde Jetro Willems als een komeet de voetbaltop, inmiddels lijkt zijn loopbaan net zo hard de verkeerde kant op te gaan. De linksback van PSV worstelt al tijden met zijn vorm, zo beseft hij zelf ook. Toch maakt hij zich nog geen grote zorgen.

"Ik speel hier nu vijf jaar en vier jaar daarvan heb ik alles gegeven en alles behaald en was ik één van de besten. Nu heb ik een periode dat het minder gaat", vertelt hij aan Omroep Brabant. "Elke voetballer heeft dat wel eens. Of je nu Ronaldo of Messi bent. Die hebben dat ook gehad. Maar ik zal mezelf herpakken en dat gaat lukken."

Willems weet dat hij vrijwel altijd onder een vergrootglas ligt in Nederland. "Ik besef ook wel dat ik één van de belangrijke speler bij PSV ben, die andere spelers kan meenemen. Net als de trainer heb ik er nog vertrouwen in en ik denk dat het hele team er vertrouwen in heeft dat we nog voor de titel kunnen gaan", aldus de international, die nog niet weet wanneer hij de deur bij PSV achter zich dichttrekt. "Ik heb geleerd dat je niet kan zeggen wat de toekomst gaat brengen. Dat heb ik twee jaar geleden gedaan en toen raakte ik geblesseerd en het jaar daarna ook weer. Maar ik zie wel. Ik hoop dat ik een mooie toekomst tegemoet ga. Door mijn mentaliteit gaat dat wel goedkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen