Mourinho: "Als Memphis blijft, gaat hij nog wel spelen"

8 januari 2017, 13:10

Op dit moment komt Memphis Depay niet in aanmerking voor speelminuten bij Manchester United, waardoor 22-jarige vleugelaanvaller zijn heil mogelijk elders gaat zoeken. De naam van de oud-PSV'er zingt wel rond bij een aantal clubs, maar tot dusver is er nog niets concreet en lijkt hij gewoon op Old Trafford te blijven. Als dat gebeurt, dan kan hij nog wel op speeltijd rekenen.

Dat heeft manager José Mourinho aangegeven in gesprek met Fox Sports. De Portugees deed dit seizoen slechts vier keer een beroep op Memphis in de Premier League, maar heeft hem nog niet helemaal afgeschreven. "We hebben gewoon veel spelers ter beschikking voor zijn positie. We zijn overbevolkt op zijn positie, met Lingard, Mkhitaryan, Mata, Rashford en soms ook Rooney. We hebben veel spelers, dus is het voor niemand eenvoudig om te spelen."

"Ik ben door de club geïnformeerd dat er een kans is dat Memphis weggaat. Vanuit menselijk oogpunt kan ik daar geen stokje voor steken, omdat hij niet veel speelt onder mij", stelt Mourinho. "Maar als hij blijft, dan zou ik daar blij mee zijn. Hij is een fantastische jongen en een zeer goede speler. Het spijt me voor hem dat ik nu niet meer speeltijd kan geven. Een speler van zijn leeftijd moet wedstrijden spelen. Als hij blijft, dan zal dat ook wel gebeuren. Is dat niet zo, dan wens ik hem het beste voor de toekomst omdat hij een fantastische jongen is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen