Coman op weg terug bij Bayern, domper voor Thiago

8 januari 2017, 11:18

Op 5 november kwam Kingsley Coman door blessureleed voor de laatste keer in actie voor Bayern München, maar na bijna twee maanden revalideren van een knie- en enkelblessure heeft de Franse vleugelaanvaller zijn rentree weer in het zicht.

Coman is, op het trainingskamp van Bayern in het Qatarese Doha, weer voor het eerst aangesloten bij de groepstraining. De buitenspeler trainde een deel met de groep en ging daarna individueel verder. Het is nog niet duidelijk of hij de Bundesliga-hervatting tegen Freiburg (20 januari) kan halen.

Wie dat duel in ieder geval niet zal halen, is Thiago Alcantara. De technische middenvelder heeft een hamstringblessure opgelopen. "Zoiets kan helaas gebeuren. We hopen dat hij niet lang uit de roulatie zal liggen, maar hij staat misschien wel drie weken buitenspel", zegt coach Carlo Ancelotti. Thiago zal in München onderworpen worden aan nader medisch onderzoek. Ancelotti hoopt dat de Spanjaard de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal (15 februari) kan halen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen