Enrique getergd: "Vraag naar de prijzen we hebben gepakt"

8 januari 2017, 11:37

FC Barcelona speelt vanavond (zondag, aftrap 20.45 uur) de pittige uitwedstrijd tegen Villarreal in de Primera División. Als de topclub uit Catalonië ten onder gaat in El Madrigal, dan loopt de achterstand op koploper Real Madrid al op tot negen verliespunten. In aanloop naar het duel kreeg coach Luis Enrique wat kritische vragen op de persconferentie.

Luis Enrique werd gevraagd naar een vormdip van Barça, dat eerder deze week in de Copa del Rey met 2-1 verloor van Athletic Bilbao. "Het zou beter zijn om te vragen naar hoeveel prijzen het Barça van Luis Enrique de afgelopen twee jaar heeft gewonnen", zei Luis Enrique, die met Barcelona de Champions League, de Europese Supercup, het WK voor clubs en de Spaanse Supercopa wist te winnen. Bovendien werd hij twee keer kampioen en pakte hij twee keer de Copa del Rey.

Een van de spelers die het op dit moment even lastig hebben bij Barcelona is Neymar. "Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn scoringsdrift weer terug krijgt. Er zijn meer positieve dingen dan negatieve dingen in zijn wedstrijden. Hij is bezig aan een goed seizoen", aldus Luis Enrique, wiens contract in Camp Nou afloopt. "Daar hoef ik het nu niet over te hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen